Wat is Krachtklas?

 

Elke maandag- of vrijdagmiddag, 8 weken lang mag je naar Krachtklas komen. Hier mag je ontspannen, creatief zijn, rustig worden, bewegen en leren. Je leert namelijk om wat rustiger te worden en te blijven. Elke les begint met een ademhalingsoefening, meditatie en rustmoment. Daarna leer ik je oefeningen die je kan doen om je overal beter te voelen. Bijvoorbeeld een oefening die je in de klas kan doen, om je beter te concentreren. Na de oefeningen gaan we iets creatiefs doen: knutselen, tekenen of bewegen. Om de les af te sluiten is er altijd wat te drinken en krijg je een inzichtkaart.

Ik leer je beter omgaan met emoties als boosheid, angst, verdriet en frustratie. En je kan weer geloven in jezelf, als je een toets moet maken bijvoorbeeld. Samen gaan we op zoek naar jouw kracht (grote kracht, stille kracht, creatieve kracht, duidelijke kracht), door te werken met waar jij goed in bent.

Bij Krachtklas is alles goed, zolang je maar jezelf blijft en meedoet. Samen en alleen. Want we zijn met meerdere kinderen in de groep. Kinderen die zich net zo (kunnen) voelen als jij.

Wil je meer weten? Stuur me dan een berichtje of kom langs!