Rustles

“Mijn dochter volgt al enkele maanden de rust lessen bij Laura.
Ze gaat er met veel plezier naar toe en komt blij en opgeruimd terug.
Ik heb het idee dat ze de laatste tijd beter met haar emoties overweg kan en lekkerder in haar vel zit. Zeker de moeite waard dus!
Laura heeft alle aandacht voor de kinderen in een ontspannen sfeer en een prettige praktijkruimte.
Een aanrader voor ieder kind.”
    Evelien, Duiven

“Soms heeft je kind iets extra’s nodig. Zo zijn allebei m’n meiden bij de kindermeditatie van Laura terecht gekomen. De oudste gaat weer haar eigen weg, maar heeft er voor zichzelf genoeg van meegenomen en de jongste gaat nog steeds met veel plezier en neemt ook haar vriendinnetjes regelmatig mee. Zo fijn dat dat ook kan, iedereen is altijd welkom. Laura is zeer flexibel, warm en kundig. Ze voelt aan wat de kinderen nodig hebben en handelt ernaar. Praktijk Sarina is dan ook een plek om terug te keren wanneer het weer nodig is, wetend dat je altijd met open armen wordt ontvangen. Wat wil je nog meer!”

    Moeder van twee relaxte kinderen

“De rustlessen van Laura zijn heel rustgevend. Mijn kinderen hebben geleerd hoe ze rustiger kunnen blijven en manieren geleerd om minder snel boos te worden.
De reiki voelt heel fijn en zorgt voor ontspanning.”
    Mira, Westervoort

“Onze dochter heeft elke woensdagmiddag een heerlijk ontspannen rustmoment bij Laura. De rustles is heel open, veilig en vooral gezellig opgezet. Door activiteiten die onze dochter uitdagen, afwisselend zijn en ook vooral leuk zijn (regelmatig komt ze met de andere kinderen giechelend naar buiten) helpt Laura om de kinderen hun eigen gevoel beter te herkennen en zelf te ontspannen. Kortom zeker een aanrader om je kind de week met iets leuks en relaxed te laten onderbreken. Onze dochter kijkt er elke week naar uit!”
    Esther en Boudewijn, Zevenaar

“De lessen zijn voor mij heel rustgevend en heel leuk. Ik vind het fijn dat wanneer ik problemen heb dat ik die even kan vergeten en daarna van een afstandje de beste beslissing kan nemen.”
    Merel (13 jaar), Westervoort

“Ik vond de lessen leuk, want ik heb dingen geleerd die heel fijn zijn. Ik heb geleerd hoe je tot jezelf kan komen en om ook aan jezelf en je aura te denken. Laura’s stem was heel rustgevend.”
    Chemène (13 jaar), Duiven

“Ik vond de lessen heel leerzaam en gezellig. Er was niks niet leuk. Het leukste is dat ik nieuwe vrienden heb gemaakt.”
    Djois (13 jaar), Duiven

“De lessen waren heel leerzaam. Ik heb vooral geleerd hoe je jezelf heel rustig kan laten worden. Ik ga er vanalles van meenemen”
    Kim (13 jaar), Westervoort