Reiki

“Ik ben bij Laura geweest voor een reikibehandeling.  De hulpvraag was: mezelf meer durven laten zien, meer op mezelf vertrouwen en slaapproblemen.
Na de behandeling voelde ik me heel rustig. Ik heb de nacht erna ook goed geslapen. Ik ben maar 1 keer wakker geworden, terwijl ik anders vaak wakker lig. Laura vertelde me dat de slaapproblemen al in mijn kindertijd zijn ontstaan en een patroon zijn geworden. Verder had ik pijn in mijn rug, iets wat ik niet had verteld, maar ze haarfijn aanvoelde. Deze rugpijn was de volgende dag grotendeels verdwenen. Nu twee dagen later voel ik me weer meer in mijn kracht staan en ga met meer vertrouwen aan de slag om mijn praktijk onder de aandacht te brengen.
Een reikibehandeling bij Laura is enorm rustgevend. Laura straalt veel rust uit en ik heb veel vertrouwen in haar.
Heel erg bedankt voor de fijne behandeling en de mooie inzichten.”
    Alies, Westervoort

“Elke keer als mijn dochter het wat moeilijker heeft of dat ze even wat ‘rust’ in haar hoofd moet krijgen, dan maken wij een afspraak voor reiki bij Laura. Het geeft mijn dochter de rust en de goede ‘vibes’ om weer alles in het juiste perspectief te krijgen. Hartelijk bedankt, je bent van onschatbare waarde voor mijn meisje.”
    C.K, Westervoort

“Laura begon de sessie met klankschalen!! Ik vond het heerlijk om deze sessie op deze manier te ontvangen. De opbouw van de klankschalenbehandeling was heel erg fijn, elke trilling maakte veel los en pakte elke cel in mijn lichaam. Een super ervaring met deze verschillende klanken, waar Laura eerst de aura schoongemaakt heeft door een concert te geven van de klankschalen. Heerlijk hoe Laura met haar intuïtie de behandeling liet verlopen. Daarna pakte Laura de koshi’s erbij om met het mooie geluid wat daaruit kwam, nog meer ontspanning te geven. Deze ontspanning gaf mij vrede en vreugde in mijn hart. Wat een heerlijk gevoel gaf dit allemaal. Maar de kers op de taart was voor mij dat Laura de rainstick en de oceandrum gebruikte. Ik waande mij geheel ontspannen op het strand en aan de zee, waar ik heerlijk in de duinen zat en genoot van deze super mooie klanken…de ruizende zee. Het plaatje was compleet met deze super ervaring.
Lieve Laura, dank je wel voor deze mooie klanken van eenvoud en kracht. Met deze mooie instrumenten maak je een behandeling nog completer wat ten goede komt aan een Reiki behandeling. Met een lieve harte groet,”
    Willy, Duiven

“Laura, bedankt voor de behandeling. Ik houd jouw advies in mijn gedachten. Vandaag heeft mijn zoon kennis gemaakt met Reiki en met Laura. Het was een positieve ervaring voor ons allebei!”
    Carolien, Duiven

“Ik ben bij Laura geweest voor een Reiki behandeling. Omdat er op dat moment heel veel in mijn privé leven en op het werk speelde, voelde ik dat ik geen energie had en vaak last van migraine en rugklachten.  Na  de behandeling van Laura aan het eind van de middag ben ik naar huis gegaan en voelde mij heel moe. Vroeg naar bed gegaan en de hele nacht doorgeslapen! (heerlijk na vele slapeloze nachten). De dagen en weken na de behandeling voelde ik dat de energie weer terug gekomen was. Heel fijn om dit te mogen ervaren. Ik zal zeker nog eens bij je komen om er voor te zorgen dat ik mede door de Reiki in balans kan blijven. Bedankt voor deze behandeling!”
    Lieve groet Monique, Apeldoorn

“Op 10 maart ben ik bij Laura geweest voor een Reiki behandeling. In eerste instantie kwam ik voor mijn aanhoudende en steeds terugkerende griepklachten en me niet energiek voelen. Daarnaast heb ik aangegeven al langdurig last te hebben van mijn darmfunctie. Eigenlijk al vanaf mijn eerste bevalling 15 jaar geleden. Obstipatie, “konijnenkeutels”, geen aandrang voelen etc. Ik zal je de verdere details besparen. Twee dagen na de behandeling, kwam mijn ontlasting op gang! Na een paar dagen wist ik echt niet wat me overkwam! Geen laxeer spullen/poeders meer in gebruik en tot nu toe elke dag gewoon 1x per dag naar het toilet kunnen gaan. Dat is echt een enorme opluchting, nooit beseft wat een impact dit heeft gehad op mijn leven. Ik krijg weer mijn normale regelmatige patroon terug van voor mijn bevallingen. Echt zo fijn! Dank hiervoor. Mocht ik weer last krijgen, doordat ik me letterlijk vast zet in iets, of letterlijk (oude) dingen niet los kan laten, waardoor mijn lijf weer gaat reageren, ik weet je te vinden! Ik ben ook heel benieuwd hoe het verder zal gaan met mijn zoon, die nu ook onder behandeling is bij Laura. Een paar dagen na zijn eerste behandeling gingen zijn longfunctie waarden beduidend omhoog!”
    Judith, Westervoort

“Vandaag kreeg ik een melding dat ik 3 jaar geleden een foto plaatste op Facebook. De foto op zich was niet zo bijzonder: een glas bier bij een groot scherm waar we voetbal zaten te kijken in Limburg, NL speelde tegen Spanje.
Voor mij was dat een bijzonder moment want op dat moment ontving ik voor de eerste keer Reiki van Laura. Dat werd op afstand gestuurd. Kan dat? Ja dat kan. Ik had al weken flinke pijn in mijn heup en strompelde voort. Het was er ineens ingeschoten.
Ik had nog nooit Reiki gehad en was stomverbaasd over het resultaat: 1x 15 minuten gestuurd en het was compleet verdwenen! Ik voelde niet eens dat ik Reiki kreeg, was ook nog vergeten dat er gestuurd zou worden, wilde opstaan met het gevoel: bah stomme heup…maar voelde plotseling helemaal niets meer! Weg pijn! Ik stuurde een jubel berichtje naar Laura en maakte spontaan een vreugdedansje, wat totaal niet opviel want NL won van Spanje!”
    Margot, Bathmen