Over Laura

Ik ben leerkracht basisonderwijs, kindercoach, Reiki master, Holistisch therapeut, kindermeditatiedocent, systemisch opsteller en dansdocent.

Op mijn twintigste heb ik ontdekt dat ik mijn hooggevoeligheid kon inzetten als kwaliteit en daarmee mezelf en anderen kon helpen. Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen en kinderen gaan begeleiden: Studie en ervaring. Ik vind het heerlijk om kinderen te zien stralen, om hun zelfvertrouwen te zien groeien en om te zien dat zij met mooie inzichten weer naar huis gaan. Daarnaast vind ik het ook een cadeautje om elke les van de  kinderen te mogen leren.

Laura Tutuarima

In mijn werk leg ik de focus altijd op het positieve. Ik maak dan ook graag gebruik van wat de kinderen al kunnen en van hun belevingswereld. ‘Wat je aandacht geeft, groeit’. Daarom werk ik vanuit de oplossing in plaats van het probleem en werk ik met ieders kwaliteiten en talenten. In mijn werk hanteer ik een holistische manier van werken. Dat wil zeggen dat ik ieder mens zie als een geheel en niet als een op zichzelf staand individu. Door deze holistische blik neem ik alle omgevingsfactoren van de cliënt mee. In mijn visie is alles met elkaar verbonden.