Opstellingen

“Ik heb Laura mogen ontmoeten op onze gezamenlijke weg richting de Reiki-Master. In deze periode heb ik haar zien groeien als therapeut en kwam ze meer in haar kracht te staan. Naast alle Reikibehandelingen die ik van Laura heb gekregen, mocht ik ook persoonlijk mee maken hoe Laura een opstelling begeleidt. Laura heeft een hele fijne en rustige energie, waardoor je je snel op je gemak voelt bij haar. Vanuit de energie van de opstelling kon Laura haarfijn aangeven waar ik in de praktijk tegen aanliep. Ze liet mij het proces ervaren, maar wees me ook duidelijk op mijn leerpunten. Ik was heel erg op zoek naar wat mij kon helpen beter in mijn vel te komen zitten. Dankzij deze opstelling kon Laura mij duidelijk maken dat ‘balans’  het kernwoord was voor mij. Dankzij Laura heb ik een volgende stap durven zetten in mijn ontwikkeling. Ze is een hele prettige collega die kinderen en volwassenen open en vanuit verbinding ondersteunt in hun leerproces. Dankjewel lieve Laura!”
    Frederiek, Arnhem

“Omdat ik me zo ongelukkig voelde door de situatie waarin ik was beland en ik een belangrijke keuze moest maken, heeft Laura mij geholpen met een opstelling.
Tijdens deze opstelling kreeg ik zo’n fijn gevoel! Alsof er een last van mijn schouders af viel. Ik was echt opgelucht! Het gevoel dat je het weer onder controle hebt, dat het weer overzichtelijk wordt voor jezelf en het niet uit maakt welke beslissing je neemt. Lieve Laura heel erg bedankt hiervoor.
Echt een aanrader voor iedereen!”
    Ellen, Westervoort