Meditatie

Tijd voor jezelf

Deze ochtend of avond zal in het teken staan van innerlijke rust. U ervaart hoe het is om te mediteren en krijgt praktische tips mee om zelf, op elk willekeurig moment, deze rust te kunnen voelen, of u nu vaker heeft gemediteerd of nog nooit.
Door uw aandacht eens meer te richten op uw lichaam en het innerlijke, zult u merken dat rust als vanzelf volgt. Meer bewustzijn maakt dat u beter in uw vel komt te zitten en meer in uw kracht komt te staan. Met als gevolg: meer energie in het dagelijks leven!

Er is ook ruimte om ervaringen uit te wisselen. Met mooie inzichten en innerlijke rust zullen we afronden.
Er is een pauze met tijd voor koffie/thee/water en een snack. Na afloop is het mogelijk om persoonlijke vragen te stellen.

Elke meditatie ochtend of avond zal ongeveer anderhalf uur duren.

Kaart
Het is nu mogelijk om een meditatiekaart af te nemen. Met deze kaart kunt u 4 keer, zowel in de ochtend als in de avond, een meditatie workshop volgen. Het is geheel aan u welke data u komt. U betaalt dan €50,-. Deze kaart is geldig tot 6 maanden na uitgifte.
Binnenkort krijgt u bij het afnemen van een meditatiekaart een link naar gratis meditatie downloads!

Thema avonden
De meditatie avonden zullen regelmatig aangevuld worden thema’s die net iets meer verdieping geven. Ben je op zoek naar meer verdieping of ben je juist geïnteresseerd in een van de volgende thema’s, dan ben je van harte welkom!
Etherische oliën
Edelstenen
Klankschalen
Massage
Ouder-kind

Reacties en ervaringen van deelnemers

“Als je binnenkomt in de ruimte voel je al dat je ontspant en door de rustige manier waarop Laura je begeleidt bij de meditaties, kom je weer dicht bij jezelf. Het wordt gegeven in kleine groepjes van 4 tot 6 mensen, wat ik erg prettig vind. Lekker een avond voor jezelf om even op te laden en het is nog gezellig ook.” (Alies, Westervoort)