Meditatie Avond

“Ik ben nu twee keer naar de meditatie avond bij Laura geweest. Op deze avonden kwam ik weer helemaal tot rust. Als je binnenkomt in de ruimte voel je al dat je ontspant en door de rustige manier waarop Laura je begeleidt bij de meditaties kom je weer dicht bij jezelf. Het wordt gegeven in kleine groepjes van 4 tot 6 mensen, wat ik erg prettig vind. Lekker een avond voor jezelf om even op te laden en het is nog gezellig ook. Dank je wel hiervoor Laura!”
    Alies, Westervoort

“Ik ben zelf Reiki-master en Holistisch Therapeut. Door privéomstandigheden kon ik moeilijk de tijd en energie vinden om mijzelf in balans te houden.
Toen ik hoorde dat Laura (die ik ken van de opleiding) meditatie-avonden organiseerde, hoefde ik niet lang te twijfelen om mij aan te melden.
Laura geeft je het gevoel dat niets moet, alles mag en neemt je binnen korte tijd mee op reis. De drempel hiervoor is laag zodat iedereen hier aan mee kan doen, ook als je weinig tot geen ervaring met mediteren hebt. Een heerlijk avondje ontspannen en met jezelf bezig zijn is het gevolg. Ook is er een moment van reflectie op het moment dat er inzichtkaarten worden getrokken. Soms een dubieuze boodschap op de kaart maar Laura weet hier door haar fijngevoeligheid een goede uitleg aan te geven.
Mede door deze meditatie-avonden en de begeleiding van Laura ben ik weer dichter bij mijzelf gekomen.”
    Wim, Duiven

“Ik heb een heerlijke meditatie avond gehad bij Praktijk Sarina, dit had ik echt even nodig. Ik voel dat ik nu weer veel relaxter tegen de dingen van alledag aankijk. Dank je wel lieve Laura.”
    Monique, Duiven

“Een aantal weken geleden heb ik een meditatie avond bij Laura mee gemaakt. De rust die je ervaart als je binnenkomt is al een verademing. De sfeer is sereen. Laura heet je welkom en vertelt wat die avond de bedoeling is. Je gaat je ontspannen en tot jezelf komen, stress en gedachten loslaten en al voel je niet wat je denkt dat je behoort te voelen, ook dat is goed. Langzaam neemt Laura je mee op reis en helpt je te leren omgaan met spanning en ongemak. Met haar rustige stem begeleidt ze je. Je voelt de enorme rust toenemen en de stress verdwijnen, een heerlijk gevoel! Het was een bijzondere avond. Nadien voel je je rustig maar ook energiek, alsof je meer grip hebt op je leven. Ik zou iedereen die rust zoekt en zaken los wil laten dit aan willen raden! Laura, je bent een natuurtalent.”
    Miriam, Westervoort

“Het is heel fijn om weer even verbinding te maken met de liefde die er altijd is. Deze avond en de inzichten die je krijgt zijn een steuntje in de rug. Laura heeft een hele rustige stem en laat iedereen in hun waarde. Niks wordt ingevuld, er is ruimte. Heel fijn!”
    M.L. Westervoort