Kindercoaching

“Mijn zoontje van ruim 4 had moeite met zindelijk worden. Hij was met 2,5 jaar al volledig zindelijk maar door ziekte van mij en mij man heeft hij een flinke terugval gehad. Niet meer zindelijk te krijgen. Het begon zowel bij ons zoontje als bij ons frustratie op te leveren. Dit hebben we voorgelegd aan de huisarts, hij verwees ons door naar een kinderpsycholoog. Wat een wachttijd. Totdat ik Laura tegen kwam. Een afspraak gemaakt, de week erop konden we al komen. Dit was al heel erg fijn.
We kwamen binnen en we mochten de schoenen uit doen. Alles was rustig en lekker warm. Er was een ontspannen sfeer. Mijn zoon begon gelijk te kletsen. Laura ging eerst ’toveren’. Hij vond het super en deed alles mee. De vragen die hij had werden beantwoord, ook al was het een heel ander onderwerp. Praten over het plassen in de broek wilde hij niet. Halverwege merkte ik dat hij veranderde. Hij leek niet zichzelf. Heel erg ontspannen. Daarna gaf Laura mijn zoon een Reiki behandeling. Hij gaf goed aan hoe hij zich voelde. Die week ging het al een stuk beter met plassen. Van 8 broeken op een dag, nog maar 1 a 2. Wat een verschil! Een week later weer naar Laura geweest. Vol trots ging hij vertellen dat het plassen goed ging. De buikpijn die hij de week ervoor had was weg. Deze keer zijn we weer met een tevreden gevoel naar huis gegaan. Mijn zoon vertelde thuis ook dat hij het fijn vond om naar Laura te gaan. Ze was zo lief.
Inmiddels zijn we 3 weken verder en gaat het heel erg goed. Van 1 a 2 broeken per dag zijn we terug naar misschien 1 natte broek in de week. Wat zijn wij tevreden. Mocht het weer zo zijn dat mijn zoon niet goed in zijn vel zit, dan gaan wij zeker terug naar Laura.”
    Leonie, Duiven

“Elke keer als mijn dochter het wat moeilijker heeft of dat ze even wat ‘rust’ in haar hoofd moet krijgen, dan maken wij een afspraak voor reiki bij Laura. Het geeft mijn dochter de rust en de goede ‘vibes’ om weer alles in het juiste perspectief te krijgen.
Hartelijk bedankt, je bent van onschatbare waarde voor mijn meisje.”

    C.K.  Westervoort

“Laura wist mijn dochter op haar gemak te stellen en haar vertrouwen te winnen. Nadat ze bij Laura was geweest voelde ze letterlijk ‘lichter’, alsof er een last van haar schouders was gevallen. Fijn!”

    Moeder uit Arnhem’

Kindercoaching en bijles

“Ik had last van slaapproblemen.
En daarom lag ik vaak bij mijn ouders in bed , omdat ik niet zelf durfde te gaan slapen. Toen heeft juf Laura mij daar bij geholpen. En zo werd ze mijn vertrouwenspersoon al snel.
Toen is ze bij me langs gekomen. En zijn we samen naar mijn kamer gegaan,
toen heeft ze alle negatieve energie uit mijn kamer gehaald.
En die avond kon ik op eens weer in me eigen bed slapen. Ik was echt super trots op me zelf. Ik ben ook heel erg blij dat ze me daar mee heeft geholpen, ik ben haar daarvoor ook heel dankbaar.
Ik heb ook in haar eigen praktijk nog behandelingen van haar gehad.  Daar maakte ze me altijd heel rustig mee,  ze vertelde dan een verhaaltje en dan moest je met je aandacht bij het verhaaltje blijven, doordat je bij het verhaaltje bleef maakte dat je altijd rustig. Doordat zij mij energie gaf door haar handen stroomde ze alle negatieve energie
uit mijn lichaam. Daardoor ging het slapen ook goed. Ik kan nu door haar ook energie naar andere mensen laten stromen, zei ze.
Hiernaast heeft ze mij ook nog bijles gegeven in begrijpend lezen. Dan had ze altijd een boekje met allemaal opdrachtjes er in die je dan zelf moest maken , als je hulp nodig had legde ze het altijd heel goed uit. Hierdoor werden mijn cijfers ook beter.
Daarom ben ik Laura super dankbaar dat ze mij met al deze dingen geholpen heeft.”
    Liefs Willemijn (11 jaar), Westervoort