Training Krachtklas

“Ik vond de lessen bij Laura heel leerzaam. We kregen allemaal tips die mij nu helpen. Laura geeft het gevoel dat je eigenlijk alles kunt zeggen, het is nooit fout. Ook kon je altijd naar haar toe als je iets met haar wilde bespreken.
Het heeft mij weer een stukje verder geholpen.”
    Emy (12 jaar), Duiven

“Onze dochter heeft bij Laura hele fijne, warme en bijzondere sessies gehad samen met de andere kinderen. Ze is gegroeid in zelfvertrouwen, heeft mogen ervaren dat ze helemaal ok is zoals ze is, als ze dat zelf ook maar omarmt.
Dit alles in een heerlijke speelse, ontspannen en liefdevolle omgeving, dankzij Laura.”

    Jessica, Oosterbeek

“Mijn dochter van 8 is nogal gevoelig en ging met heel veel plezier naar juf Laura. Ze leerde op ontspannen wijze om te gaan met moeilijke situaties als onenigheid met anderen en pestgedrag in de klas. Ze past nu helemaal zelf de holistische ’trucs’ toe als iets moeilijk is. En ik pas ze nu ook zelf toe. Een aanrader dus.”
    M.H. Westervoort

“Ik vond de krachtklas heel leuk, ging er elke maandag met plezier naar toe. Ik kan me meer ontspannen voor er iets spannend is zoals een toets op school.”
    Jayson (8 jaar), Westervoort

“Ik heb mijn zoon aangemeld voor krachtklas, omdat hij moeilijk om kon gaan met spannende situaties. Hij had hierdoor slapeloze nachten. In de loop der weken merkten wij als ouders dat hij zich steeds meer kon ontspannen. Zijn slaappatroon werd ook beter, geen slapeloze nachten meer. Elke week kwam hij enthousiast terug van de krachtklas en liet zien wat hij geleerd had. Wij vinden dat onze zoon door deze training echt gegroeid is in zijn ontwikkelen met hoe hij om moet gaan met verschillende situaties.”

    Colinda, Westervoort