Edelstenen voor kinderen

Proeflessen

Via Sjors Sportief geef ik proeflessen Edelstenen in de gemeentes Overbetuwe, Lingewaard, Duiven en Westervoort. Kinderen kunnen voor €2,- deelnemen aan de les. De kinderen krijgen informatie over edelstenen, leren hoe ze ermee moeten werken, mogen alles vragen en krijgen een edelsteen mee naar huis!

Aanmelden kan op www.sjorssportief.nl. Vul je woonplaats in en voeg de workshop toe aan je winkelmandje.

De edelstenencursus

Tijdens de cursus ‘Edelstenen voor kinderen’ zullen we ingaan op: het ontstaan van edelstenen, de werking van verschillende edelstenen, hoe je edelstenen moet reinigen, hoe je er zelf mee kan werken en welke stenen voor jou veel kunnen betekenen.

De cursus bestaat uit 6 lessen. De lessen zijn wekelijks en de groepen zullen bestaan uit maximaal 6 kinderen. We werken bewust in kleine groepjes zodat er genoeg aandacht is voor iedereen.

De kinderen krijgen een eigen lesmap waarin alle geleerde informatie staat beschreven (met plaatjes voor de jonge kinderen) en waarin ze hun eigen ervaringen met de stenen vast kunnen leggen. Zo heb je altijd alle informatie bij de hand! Tevens zullen er leuke oefeningen en verhalen in de lesmap te vinden zijn.

De cursus is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar. Overleg over deelname van kinderen buiten deze leeftijdscategorie is altijd mogelijk.

Locatie:  Bouwhof 30 6681 WN Bemmel

Kosten: €60,-
(Inclusief 6 lessen, lesmateriaal en edelsteentjes)

Meld je hier aan