Edelstenencursus voor kinderen en tieners

Proeflessen

Via Sjors Sportief geef ik proeflessen Edelstenen in de gemeentes Zevenaar, Lingewaard, Duiven en Westervoort. Kinderen kunnen voor €2,- deelnemen aan de les. De kinderen krijgen informatie over edelstenen, leren hoe ze ermee moeten werken, mogen alles vragen en krijgen een edelsteen mee naar huis!

Aanmelden kan op www.sjorssportief.nl. Vul je woonplaats in en voeg de workshop toe aan je winkelmandje.

De lessen

Tijdens de cursus ‘Edelstenen voor kinderen’ zullen we ingaan op: het ontstaan van edelstenen, de werking van verschillende soorten edelstenen, hoe je edelstenen moet reinigen, hoe je er zelf mee kan werken en welke stenen voor jou veel kunnen betekenen.

Je kunt kiezen of je 4 of 6 lessen afneemt. De twee extra lessen zullen gaan over de betekenis van kleuren van stenen en stenen in combinatie met je energieveld.

De lessen zijn wekelijks en de groepen zullen bestaan uit maximaal 6 kinderen. We werken bewust in kleine groepjes zodat er genoeg aandacht is voor iedereen.

De kinderen krijgen een eigen lesmap waarin alle geleerde informatie staat beschreven (met plaatjes voor de jonge kinderen) en waarin ze hun eigen ervaringen met de stenen vast kunnen leggen. Zo heb je altijd alle informatie bij de hand! Tevens zullen er leuke oefeningen en verhalen in de lesmap te vinden zijn.

De cursus is geschikt voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar. Overleg over deelname van kinderen buiten deze leeftijdscategorie is altijd mogelijk.

Locatie:  Bouwhof 30 6681 WN Bemmel
Locatie:  Sonnedach 1 6931 JA Westervoort

Lesdagen zijn: maandag, woensdag en vrijdag. Neem contact met mij op voor de actuele startdatum.

Kosten:
* €37,50 voor 4 lessen
* €50,- voor 6 lessen

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met mij op via
0616414037 of info@praktijksarina.nl