bijles

“Allebei onze kinderen hebben bijles gehad van Laura. En onze zoon nog.
Na fikse achterstanden op school zijn we eerst met onze dochter gestart. Binnen 2 maanden is zij met de cito score van bbl naar mavo niveau gegaan.
Vervolgens zijn we met onze zoon ook bij Laura gestart. School vindt hij verschrikkelijk en saai. Zijn achterstanden zijn groot en motivatie heeft hij niet.
Na de eerste les was hij al vol enthousiasme en ook binnen 2 maanden 2 niveaus gestegen. Hij gaat met plezier naar de bijles en komt er blij vandaan.
Ook de communicatie met ons ouders is zeer prettig en uitstekend.”
    Renske van Beersum en Marco Koper, Elst/Bemmel

“Laura is erg toegewijd aan bijles geven. Ze doet het op een hele leuke manier. Mijn dochter voelde zich gelijk op haar gemak en uiteindelijk had ze ook betere resultaten.”
    moeder uit Westervoort

“Ik had last van slaapproblemen.
En daarom lag ik vaak bij mijn ouders in bed , omdat ik niet zelf durfde te gaan slapen. Toen heeft juf Laura mij daar bij geholpen. En zo werd ze mijn vertrouwenspersoon al snel.
Toen is ze bij me langs gekomen. En zijn we samen naar mijn kamer gegaan,
toen heeft ze alle negatieve energie uit mijn kamer gehaald.
En die avond kon ik op eens weer in me eigen bed slapen. Ik was echt super trots op me zelf. Ik ben ook heel erg blij dat ze me daar mee heeft geholpen, ik ben haar daarvoor ook heel dankbaar.
Ik heb ook in haar eigen praktijk nog behandelingen van haar gehad.  Daar maakte ze me altijd heel rustig mee,  ze vertelde dan een verhaaltje en dan moest je met je aandacht bij het verhaaltje blijven, doordat je bij het verhaaltje bleef maakte dat je altijd rustig. Doordat zij mij energie gaf door haar handen stroomde ze alle negatieve energie
uit mijn lichaam. Daardoor ging het slapen ook goed. Ik kan nu door haar ook energie naar andere mensen laten stromen, zei ze.
Hiernaast heeft ze mij ook nog bijles gegeven in begrijpend lezen. Dan had ze altijd een boekje met allemaal opdrachtjes er in die je dan zelf moest maken , als je hulp nodig had legde ze het altijd heel goed uit. Hierdoor werden mijn cijfers ook beter.
Daarom ben ik Laura super dankbaar dat ze mij met al deze dingen geholpen heeft.”
    Liefs Willemijn (11 jaar), Westervoort