11-12-2013

Vandaag bestaat mijn eigen Praktijk alweer vier jaar!
En wat ben ik trots op wat ik met Praktijk Sarina in de afgelopen vier jaar al neer heb mogen zetten!
Ik denk er nooit zoveel bij na, werk vanuit mijn hart, vanuit wat zich op dat moment aandient. Op dit moment is dat KrachtKlas, Holistische Therapie, Kindercoaching en Bijles.
Maar ik heb nog zoveel meer gedaan wat ik in de toekomst zeker weer ga oppakken! Reiki, Rust lessen op scholen, Meditatie avonden, Lezingen en advies voor leerkrachten, (Organisatie)Opstellingen begeleiden, Thema avonden (edelstenen), Holistisch Onderwijs, Informatie avonden, artikelen en blogs schrijven en.. in 2018 ga ik met mijn praktijk verhuizen! Hoe, wat, waar en wanneer dat horen jullie snel!

Iedereen die ik de afgelopen vier jaar heb mogen behandelen, die met mij gewerkt heeft, die mijn artikelen heeft gelezen en naar mij heeft geluisterd. Bedankt vanuit liefde, licht en warmte. Dankzij jullie is mijn Praktijk gegroeid en blijf ik groeien, leren en er ZIJN.

Liefs Laura